• Nainen laittaa akupunktioneuloja sitruunaan ja näyttää, millaista hoito on.

Yrittäjän esittely

Minulle on tärkeää pitää huolta ihmisistä ja tukea heidän hyvinvointiaan, jotta he olisivat onnellisia omien juttujensa parissa.

Hanna-Leena Heikkilä

Nimeni on Hanna-Leena Heikkilä ja valmistuin Kiinalaisen lääketieteen akatemiasta akupunktiohoitajaksi kesäkuussa 2023. Olen harrastanut taijia yli kymmenen vuotta ja sitä kautta kiinnostuin perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisesta, yksilöllisestä ja avarakatseisesta tavasta käsitellä ihmisen hyvinvointia. Olen alanvaihtaja, ensimmäiseltä koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja olen ollut 15 vuotta teollisuuden palveluksessa. Olen myös kiinnostunut ihmiskehon liikkuvista osista ja siitä, miten kaikki toimii. Ihmiskeho on todella hienosti suunniteltu kokonaisuus!

Kiinalaisen lääketieteen Akatemian peruskoulutus kestää 3,5 vuotta. Koulutus on kiinalaisen lääketieteen Euroopan kattojärjestön (European Traditional Chinese Medicine Association ETCMA) koulutuskriteerien mukainen ja täyttää myös Suomen perinteisen kiinalaisen lääketieteen yhdistys ry (FinnAcu ry) koulutusvaatimukset.

Vihreä Pläkä-logo
Kiinalaisen lääketieteen taitaja, hymyilevä Hanna-Leena Heikkilä istuu hoitopöydän reunalla